Data, data en nog eens data...

Privacy Statement bij Volkel.nl

Wat doen wij met jouw gegevens?

Fijn dat je interesse hebt in onze website volkel.nl. Naast een prettig bezoek hoort ook het vertrouwen in privacy. We willen je laten weten dat voor een bezoek aan onze website persoonsgegevens en andere data verwerken, uiteraard doen we dat in overeenstemming met de geldende wetgeving. Wij noemen dat de “Privacy Statement” en leggen hieronder uit hoe we dat doen.

Privacy Statement

Zoals gezegd respecteren wij natuurlijk je privacy als je onze website bezoekt en dragen zorg dat de persoonlijke informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. We doen dat volledig in overeenstemming met de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) . Heb je na het lezen van onze uitleg het vermoeden dat het niet klopt wat we doen, dan horen wij dat graag zodat we onszelf kunnen verbeteren. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Toepassing

Deze Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van alle data verkregen vanuit een bezoek aan en het gebruik van de website volkel.nl en de door contactaanvragen verstrekte persoonlijke informatie. Gegevens die wij ontvangen, worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor deze verstrekt zijn. Gegevens worden als vertrouwelijk beschouwd en niet aan derden verstrekt, tenzij wij wettelijk hiertoe worden verplicht.

Gebruik van de website

Onze website houdt, door middel van een teller, het aantal bezoekers bij, hoe je bij ons op de website terecht bent gekomen en via welke provider men toegang heeft tot het internet. Wij registreren het IP adres van je computer, eventueel de gebruikersnaam en het tijdsstip van het bezoek. We gebruiken deze gegevens voor het analyseren van onze vindbaarheid en het verbeteren van de website.

Persoonsgegevens

Wij gaan netjes en vertrouwd met je persoonsgegevens om. Het is goed om te weten dat wij persoonsgegevens verzamelen bij digitale verzoeken via de website, een ontvangen verzoek verstuurd per email. Deze gegevens worden verwerkt in onze administratie en bewaren wij niet langer dan de wettelijke 7 jaar die voor ons is voorgeschreven.

Cookies

Dit zijn geen lekkere tussendoortjes, maar kleine bestandjes die door de internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om deze websites nog beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren. We kunnen daarmee zien hoeveel gasten onze website in een bepaalde periode hebben bezocht. Cookies kunnen je computer of de bestanden die op je computer staan niet beschadigen.

Cookies weigeren

Of je cookies wilt accepteren of weigeren kan je zelf beslissen. Je kunt je browser zo instellen dat je een seintje krijgt wanneer cookies geplaatst worden. Je kan het gebruik van cookies ook uitzetten.

Google Analytics

Dit is een webanalyse-systeem dat wordt aangeboden door Google Inc. Via dit systeem hebben wij inzage in het bezoek op onze website. Het gaat dan om aantallen bezoekers, meest populaire pagina’s of onderwerpen. We gebruiken deze gegevens om onze website te verbeteren. Wij kunnen niet zien wie onze website bezoekt en dat is voor ons ook helemaal niet nodig. Google kan dit als aanbieder van de dienst wel.

Facebook

Als je ons gevonden hebt via Facebook, kan Facebook via onze bedrijfspagina cookies op je device plaatsen die nodig zijn voor het liken van berichten en het updaten van uw status. Wij doen hier zelf dus niets aan, het gaat automatisch en daarom willen wij het hier wel vermelden. Deze cookies worden alleen geplaatst als je tijdens een bezoek aan deze website bent ingelogd op Facebook én hiervoor via Facebook toestemming geeft.

Beveiliging

Het gebruik van internet is niet zonder risico’s. Wij hebben zorgvuldige passende maatregelen genomen om onze systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat de persoonlijke informatie verloren gaat. Ook is onze website uitgevoerd met een geldig SSL certificaat.

Wijziging van de Privacy Statement

Volkel.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Wij adviseren om regelmatig onze Privacy Statement te bekijken of veranderingen zijn doorgevoerd.

Vragen of Klachten

Heb je in de privacy statement niet gevonden wat je zocht, is onze uitleg onvoldoende duidelijk of wil je een verzoek indienen om je persoonlijke gegevens in te zien, dan horen wij dat graag. Gegevens kunnen op verzoek worden verwijderd of gewijzigd. De makkelijkste weg is om even contact met ons op te nemen per e-mail: redactie@volkel.nl

Sponsoren
Marcel de Wit Bloemen en Planten
Sari BV
Kamer 237
billy-bird-park-hemelrijk
schonenberg-plant
oogservice-aan-huis
van-der-lee-interieurbouw
loods-7a
gebr-vd-brand-van-oort
dietiste-marion
VRS
badkamerdesign-vd-wijngaard
autobedrijf-vd-heijden
Autobedrijf-vd-Elsen
Jim-vd-Elzen
Fleskens_Montage
Coppens
Brabantse-Hoeve
vd Bosch Tuin en Terras
Zekerheuts Logo
De-Groot-Hoveniers
Garage-vd-Locht
van-Oort
Ruvo
Edwin-Bongers-Dak-en-Gevelbeplating
de-kopieerwinkel
manders-maaltijden
van-de-ven-garantiemakelaars
erik-van-maasakkers
Skinfix
Bol Adviseurs
wijbo
ee-betonbouw
party-verstraten
Ruud-vd-Locht
tenwbouw
van der Rijt Tegels Uden
O&W Accountants
VDH Accountants 335x250
1000x1000d'n tap