Volkel loopt de Vierdaagse Nijmegen

Untitled1

 

 

 

 

Volkel, 25 april 2016

Hallo lopers, vrijwilligers, oud-lopers en andere belangstellenden,
Dank voor jullie opkomst tijdens de informatieavond op 14 april in Café het Witte Paard, dat belooft veel goeds! Wij hebben er in ieder geval weer veel zin in, hopelijk jullie ook.

Ook willen wij nog terugblikken naar de 24e april, wat was het grandioos geregeld. Een pluim naar de organisators John van Dijck, Mark van Dijck en Wim Bens. De Routes waren dit jaar aangepast en liepen dit jaar o.a. over het Hemelrijk en de oude vuilnisbelt naast de skibaan. Gelukkig was het weer ook meegevallen, ondanks de voorspellingen.

Inschrijvingen
Tot op heden hebben zich, net als voorafgaande jaren, wederom vele lopers en vrijwilligers opgegeven. De lopers gaan allemaal op hun eigen wijze hun beste beentje voorzetten en zullen daarom ongetwijfeld wederom met volle teugen van het prachtige wandelfestijn gaan genieten. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om ook niet wandelend van dit feest te genieten. Heb je tijd en lijkt het je leuk om een of meerdere dagen te helpen als:

  • Vrijwilliger (verzorgingsposten, kampement etc.)
  • Masseur
  • Pedicure

geef je dan op via mail adres m.wakker@kpnmail.nl.

Het is ontzettend gezellig en we zijn nog op zoek naar vrijwilligers! Alvast bedankt namens de lopers.

Belangrijke data:

  1. 28 mei wandeltocht Volkel-Den Bosch , met als eindpunt de Parade in Den Bosch met natuurlijk de Bossche Bollen die op voor ons zijn gereserveerd.
  2. 16 juni info-avond voor de Vrijwilligers 4-daagse vanaf 20:30 in het CHWP.
  3. Donderdag 14 juli Infoavond voor Lopers en Vrijwilligers + Foto maken bij het CHWP 20:30 uur.
  4. 19 t/m 22 juli 2016 de 100e 4 daagse van Nijmegen
  5. September wandeltocht Scouting Volkel.

Trainingstochten
Ter voorbereiding op de Vierdaagse, om kilometers in de benen te krijgen, medewandelaars te ontmoeten, om ervaringen uit te wisselen of wat voor reden dan ook. Je bent weer van harte welkom op de trainingstochten. Ook mensen die niet de Vierdaagse van Nijmegen gaan wandelen zijn welkom. We zijn al begonnen met onze korte trainingstochten (ca. 10 km). Elke dinsdagavond start om stipt 19.00 uur bij Café het Witte Paard onder begeleiding van een ervaren wandelaar. Iedere eerste zaterdag van de maand wordt een langere tocht gewandeld en op zaterdag 24 mei hebben we een bijzondere tocht naar de lekkere bollen in Den Bosch gemaakt.

Website
De Website bestaat helaas niet meer, we proberen zoveel mogelijk per mail, via Volkel op de Mat en Volkel.nl te te laten weten wat er speelt.

Met vriendelijke groeten

Organisatie Volkel loopt Vierdaagse Nijmegen.