Op woensdagavond 26 juni a.s. organiseert Sint Antonius in samenwerking met Stichting Vrienden van Sint Antonius de jaarlijkse Midzomeravond. De avond begint om 19.00 uur en iedereen uit de regio is van harte welkom. De toegang voor deze avond is gratis.
Het thema van de Midzomeravond is dit jaar ‘Sint Antonius @ the beach’. De gehele sfeer en aankleding is zomers, met palmbomen, nostalgische caravans, strandballen en Hawaii kransen.

Tijdens deze avond verzorgt sambaband ‘Dale Cana’ uit Oss een zomers optreden. Ook Saskia & Serge betreden het podium. Zij zijn bekend van o.a. de nummers ‘Zomer in Zeeland’ en ‘Vlinders’.

Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Zo is er een frietwagen waar men friet en lekkere snacks kan kopen. Bij de bar kunnen bezoekers terecht voor warme en koele drankjes. Traditiegetrouw wordt rond 22.00 uur een grote loterij gehouden met mooie, zomerse prijzen. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de bewoners van Sint Antonius, de Pastorie en de bewoners van de aanleunwoningen.

De Midzomeravond vindt plaats in de achtertuin van Sint Antonius, Capellerhof 60, Volkel.